Zgjidhje për bastvënie sportive

Sirplay është zhvilluesi i brezit të ardhshëm për baste sportive me veçori të plota.
Hyni në treg në internet ose modernizoni platformën tuaj të basteve sportive me bastvënie drejtpërsëdrejti të përparuara dhe zgjidhje bastvëniesh.

  • Njoftime të fuqishme automatike mbi të gjitha ligat dhe shtetet.
  • Funskionalitet i plotë shumë-gjuhësor – shumë-valutor.
  • Funksione tepër elastike për menaxhim bastvëniesh, funksione tregtimi dhe monitorim bastesh.
  • Sistem sekserësh, me hierarki shumë-nivelëshe për rrjetet e sekserëve.
  • Gamë e gjerë tregjesh për baste, kategori sportive dhe liga.
  • Vënie markash, personalizim, zgjidhje për regjistër bastesh sportive “white label”.
  • Platformë e shumëfishtë: Poker, Kazino, Lojëra virtuale, Bastvënie drejtpërsëdrejti dhe në lëvizje.
  • Mbështejte dhe mirëmbatje në distancë 24/7 – 365

zgjidhje për bastvënie sportive
Poker drejtpërsëdrejti dhe poker 3D


Poker drejtpërsëdrejti dhe poker 3D

Sirplay jua çon klientët në dhomat fantastike të pokerit ku gjejnë një rrjet të gjerë dhe mund të shijojnë një numër përvojash në poker. Klasikun “Texas Hold’em Poker”, pokerin drejtpërsëdrejti të menaxhuar nga krupierë të vërtetë, si dhe pokerin 3D të animuar me avatarë do t’i magjepsë lojtarët.
“Texas hold’em poker” dhe Omaha:
Sapo lojtari të hapë modulin e pokerit, një listë e detajuar me dhomat e disponuara do të shfaqë mëse 700 tryeza për “Texas Hold’em Poker” dhe mëse 300 tryeza për Omaha-n. Lojtari mund të përzgjedhë tryezën që është ende e paplotësuar dhe të kontrollojë bastet qorre të mëdha e të vogla ose setin e blerjeve për atë tryezë. Për më tepër, lojtarët kanë një varietet të gjerë turnesh ku të marrin pjesë.Kazino drejtpërsëdrejti

Sirplay puqet me trende të reja dhe u ofron klientëve të vet një numër të madh kazinosh drejtpërsëdrejti. Kazino SBS-ja është integruar me plot lloje lojërash treyeze të menaxhuara nga krupierë të vërtetë. Falë teknologjisë së përparuar, Sirplay shpk. mund të ofrojë cilësi të papërsëritshme për lexim tranzit të Rulesë drejtpërsëdrejti, Baccarat drejtpërsëdrejti, Njëzetenjësh drejtpërsëdrejti dhe lojërave” Texas Hold’em Poker”.
Kazinoja e Sirplay-it ka nisur një holl lojërash të pakrahasueshëm dhe lehtësisht të përdorshëm, i cili u lejon lojtarëve të luajnë lojëra të shumëfishta dhe të përjetojnë kumarin në internet në një nivel krejt tjetër. Me një zgjedhje të madhe motivesh dhe lloje hapësirash, SBS përmban rreth 100 hapësira kazinosh të papara dhe lojërash tryeze.


Kazino drejtpërsëdrejti


Bastvënie drejtpërsëdrejti

Bastvënie drejtpërsëdrejti

Sirplay ju siguron një platformë bastvëniesh të plotësuar. Në fakt, “Platforma e basteve sportive” është e rrethuar nga shumë lojëra e module të tjera tërheqëse. Edhe pse bastvëniet para ndeshjeve konsiderohen si rruga kryesore për të hedhur bast mbi evenimente sportive, “Bastvënia drejtpërsëdrejti” ka marrë miratime nga lojtarët që duan t’i shohin bastet e veta të shlyera në kohë reale. Sirplay ofron shërbimet për bastvënie drejtpërsëdrejti më të besueshme në treg, duke trajtuar rreth 8 000 evenimente në muaj. Futboll, Tenis, Basketboll, Hokej në akull, Hendboll, Volejbolll, Volejboll në plazh dhe Tenis.Na telefononi sot në +356 355 05702 ose na dërgoni e-mail në [email protected]

Ne kemi zgjidhjet për hedhjen e basteve për biznesin tuaj të bastvënieve.
Një gamë e gjerë evenimentesh sportive mbarëbotërore tregohet në regjistrin e basteve sportive.


zgjidhje për bastvënie sportive last edit: 2020-03-23T09:00:00+00:00 from sirplay

This post is also available in: EnglishSpanishPortuguese, BrazilCroatianBulgarianCzechHungarianRomanianSerbianChinese (Simplified)Russian