Na kontaktoni

 
 
 

Lidhuni me ne

Ju sjellim lajme të mira.Na kontaktoni

Skyway office, 177 Marina Street, Tal-Pietà PTA9042, Malta – EU
Google Maps

+356 27139252 [email protected]

Whatsapp:

sirplay whatsapp

Skype

Shitje (Anglisht): manager.sirplay

Reklama / Shitje (Spanjisht – Anglisht): roberta.sirplay

Reklama (Spanjisht): anna.sirplay

Ndihma: sirplay.support

Llogaria e përgjithshme në Skype: sirplay.com


Na dërgoni mesazh

Firma Sirplay LTD mirëpret trende të reja dhe kërkesa nga klientët si mundësi modernizimi dhe riafirmimi për produktet e veta dhe besueshmëri në tregun e bastvënieve.


Na kontaktoni last edit: 2014-04-09T15:25:19+00:00 from sirplay

This post is also available in: English Spanish Portuguese, Brazil Croatian Bulgarian Czech Hungarian Romanian Serbian Chinese (Simplified) Russian