Bastesh sportive “white-label”

 
 


Zgjidhja “white-label” është një regjistër bastesh sportive plotësisht i menaxhuar. Leverdia e kësaj lloj zgjidhjeje është shpejtësia me të cilën krijohet dhe përcillet kjo faqe interneti; në fakt personeli ynë mund ta organizojë agjencinë e basteve brenda dhjetë ditësh pune sipas kërkesave të klientëve dhe të vazhdojë me ndërtimin e një faqeje të regjistrit të bërë me porosi për baste sportive.

Falë bashkëpunimit të ngushtë me klientët tanë, e zgjerojmë vazhdimisht softuerin e bastvënieve duke e bërë më të shpejtë, më të besueshëm dhe më të lehtë në përdorim.
Platforma të mpleksshme: kazino, kazino drejtpërsëdrejti, poker drejtpërsëdrejti, bastvënie drejtpërsëdrejti, gara dhe lojra virtuale.

Demonstrim drejtpërsëdrejti Shiheni si funksionon zgjidhja jonë e regjistrit “white label” të basteve sportive te:
http://www.jollybet.net
përdoruesi: jolly
fjalëkalimi: 995151

Kërko një kuotë

Bastesh sportive “white-label” last edit: 2018-12-28T10:07:09+00:00 from sirplay

This post is also available in: English Spanish Portuguese, Brazil Croatian Bulgarian Hungarian Romanian Serbian Chinese (Simplified) Russian