Menaxhim bastvëniesh

 
 

Menaxhim bastvëniesh i qartë dhe i thjeshtë për t’u përdorur, tepër i shpejtë, me një mori opsionesh brenda, funksione të përparuara dhe pranime për rezervime bastesh në kohë reale, sipas trafikut të luajtjes.

Përveç menaxhimit të aktiviteteve të bastvënieve sportive, sistemi i menaxhimit të bastvënieve përfshin faqe që i përkushtohen raporteve për platforma bastvëniesh të integruara.
Listat e plota të biletave dhe transaksioneve përditësohen automatikisht, duke i siguruar menaxherit të Rrezikimit një tablo të qartë mbi volumin e biznesit të bastvënieve.

Platformë novatore për agjent bastesh dhe një zgjidhje e sigurt për menaxhimin dhe bashkërendimin e biznesit tuaj të kumarit, kontroll të plotë mbi bastet e vëna për çdo lojtar apo degë.
Rrjeti i menaxhimit të shitjeve – tarifa personalizimi për operatorë komercialë dhe agjentë.
Import i kuotave
, manualisht dhe automatikisht, përditësim i vazhdueshëm, futje e rezultateve, kontrollim dhe pagesë e fitimeve në baste në mënyrë manuale ose automatike.

Kërkoni demonstrim!
Menaxhim bastvëniesh last edit: 2017-04-11T09:54:32+00:00 from sirplay

This post is also available in: English Spanish Portuguese, Brazil Croatian Bulgarian Romanian Serbian Chinese (Simplified) Russian