“Skin” për regjistër bastesh sportive

 
 
 

softuer i gatshëm nga sirplay për bastvënie sportive.

“Skin”-i për produktin Bastvënie Sportive mund të përshtatet për t’iu përgjigjur nevojave të aktiviteteve individuale në bastvëniet sportive, me veçori kyçe:

  • Gjuhë të shumëfishta dhe ndërkombëtarizim.
  • Menaxhim rreziku, me filtra dhe caqe për fluksin e basteve.
  • Integrim në një faqe interneti ekzistuese.
  • Integruar me Poker, Kazino.
  • Bastvënie drejtpërsëdrejti e integruar.
  • Rrjet menaxhimi shitjesh – tarifa personalizumi për operatorë komrecialë dhe sekserë.

Llogari e vetme për përdoruesit e interesuar në hedhjen e bastit për sporte, kazino dhe poker. Aktivizoni regjistrin tuaj të basteve sportive; mund t’ju ndihmojmë të ngrini sistemin tuaj të regjistrit të bastvënieve sportive.

 

 

“Skin” për regjistër bastesh sportive last edit: 2014-04-30T12:10:53+00:00 from sirplay
 
 
 
 
WhatsApp WhatsApp us