Zgjidhje bastvëniesh

 
 
 

Sirplay SHPK ka zgjidhje bastvëniesh për biznesin tuaj të agjencisë për vënie bastesh.
softuerin për bastvënie sportive të Sirplay-it numri i lojërave që bastvënësit mund të provojnë është pa kufi, kështu që bastvënësve u ofrohen shanse të dhe lloje bastesh fantastike. Një gamë e gjerë evenimentesh sportive mbarëbotërore shfaqet në regjistrin e basteve sportive.
Futboll, Kriket, Basketboll, Tenis, Volejboll, Pingpong, Bejzboll, Regbi amerikan, Regbi, Golf, Hokej, Formula 1, Motogp e shumë të tjerë.

10 arsye pse duhet ta blini softuerin tonë:

  1. Njoftime automatike kuotash dhe shlyerje bastesh
  2. Kuotat dhe llojet e basteve më të mira në treg
  3. Monitorim bastvëniesh ekskluziv dhe sisteme raportimesh
  4. Teknologji e fjalës së fundit, gjetjet më interesante në industri
  5. Në dispozicion, menu e plotë zgjedhjesh për bastvënie
  6. Arkitekturë me platformë të shumëfishtë: Poker, Kazino and Lojëra
  7. Shumë-gjuhëshe dhe shumë-valutore
  8. Monitorim i kontrollit të cilësise dhe funksione menaxhimi
  9. Aplikacion për celular
  10. Mbështejte dhe mirëmbatje në distancë 24/7 – 365

Falë bashkëpunimit të ngushtë me klientët, ne vazhdojmë të zgjerojmë softuerin e bastvënieve sportive duke e bërë më të shpejtë, më të besueshëm dhe më të lehtë në përdorim.
Shikojini në veprim zgjidhjet e bastvënieve
http://www.jollybet.net
përdoruesi: jolly
fjalëkalimi: 995151

Zgjidhje bastvëniesh last edit: 2019-08-28T11:02:22+00:00 from sirplay

This post is also available in: English Spanish Portuguese, Brazil Bulgarian Czech Romanian Serbian Russian