Zgjidhje regjistri bastesh sportive “while label”

 
 
 

bastesh sportive

Zgjidhja e regjistrit të basteve sportvie “while label” të Sirplay-it është një regjistër baste sportive tërësisht i menaxhuar. Leverdia e e kësaj lloj zgjidhjeje qëndron te shpejtësia në krijimin dhe përcjelljen e faqes së internetit; në fakt, personeli ynë mund ta përgatisë faqen brenda 10 ditësh pune sipas kërkesave të klientëve dhe të vazhdojë me ndërtimin e një faqeje për regjistër bastesh sportive sipas nevojave.
Ne sigurojmë faqe strehuese të specializuar, të gjithë softuerët e nevojshëm dhe njoftime mbi të dhënat e kuotave sportive, menaxhim rrezikimi dhe shërbime të ndihmës për klientin.

  • Krijim faqeje interneti, vënie markash, personalizim, si dhe testim të regjistrit të basteve sportive të klientëve.
  • Përditësime dhe modernizime të rregullta të veçorive
  • Konfigurim hardueri, faqe strehuese, 2monitorim 4/7 dhe ndihmë
  • Gamë e gjerë tregjesh bastvënieje, kategori sportive dhe liga
  • Pranime dhe shlyerje bastesh
  • Funksione për menaxhim rrezikimi, kontabilitet dhe monitorim

Falë bashkëpunimit të ngushtë me klientët tanë, ne zgjerojmë vazhdimisht softuerin e bastvënieve sportive duke e bërë më të shpejtë, më të besueshëm dhe më të lehtë në përdorim.

Shiheni në veprim zgjidhjen tonë të regjistrit të baste sportive “white label” në:
http://www.jollybet.net
përdoruesi: jolly
fjalëkalimi: 995151

Zgjidhje regjistri bastesh sportive “while label” last edit: 2014-04-16T19:03:36+00:00 from sirplay

This post is also available in: English Spanish Portuguese, Brazil Croatian Bulgarian Czech Hungarian Romanian Serbian Chinese (Simplified) Russian