Zhvilluesit e softuerit për bastvënie sportive në Sirplay.

 
 
 

Marka Sirplay

Vizion.

Vizioni i Sirplay-it është të ofrojë argëtim novator, teknologjik multimediatik për të rritur kënaqshmërinë te klientët e operatorëve të lojërave në lidhje interneti dhe tokësore.

Mirë se vini në Sirplay – firmë zgjidhjesh për bastvënie sportive!

Sirplay SHPK, një firmë zhvilluesish softuerësh për baste sportive, fillimisht nisi me zhvillimin e softuerëve në vitin 2005.

Ngritur në Maltë nga viti 2011, u bë shtëpia e parë për shitjen e softuerëve të gatshëm të zgjidhjes për bastvënie sportive në Afrikë, Azi dhe Amerikën e Jugut.

Fillimisht, Sirplay shpk synonte të krijonte një zgjidhje për bastvënie sportive, SBS – “Sirplay’s Betting Software”, por, për të mirëpritur risitë dhe krijuar trende të reja, bordi ka vendosur të zgjerojë ofertën përmes integrimit të zgjidhjeve të tjera për e-lojëra si “Bastvënie drejtpërsëdrejti”, Poker, Kazino, Gara dhe platforma virtuale lojërash.

Dosja e këtij shërbimi na lejon tua dalim mbanë sfidave dhe kërkesave të industrisë ndërkombëtare të bastvënies, duke ndërtuar zgjidhje sipas nevojës.

Kërkoni një demonstrim!

Misioni

Imazhi i korporatës është ndërtuar rreth vullnetit për të siguruar shërbimin dhe përvojën në luajtje më cilësore për partnerët tanë, duke nisur një bashkëpunim të qëndrueshëm. Firma ka synim të jetë një shtëpi e dalluar softuerësh dhe të gjykojë arritjet e veta me anë të realizimit të nevojave dhe kënaqshmërisë së klientëve përtej pritshmërive të tyre.

Në të tanishmen

Sirplay u siguron shërbime shumë klientëve dhe ka qenë pionier në bastvëniet në internet në ato  vende ku industria e e-kumarit sa vjen e zhvillohet. Firma Sirplay SHPK mirëpret trendet e reja dhe kërkesat nga klientët si mundësi për të modernizuar dhe riafirmuar produktet dhe besueshmërinë e saj në tregun e kumarit.

Shërbimet tona


Odds service
Njoftime të fuqishme automatike që mbulojnë të gjitha ligat dhe shtetet 24/7, 365 ditë në vitSpecialized hosting
Konfigurim hardueri, servera të përkushtuar për lojëra, monitorim dhe ndihmë profesionale 24/7

Flexible Start-up
Krijim dizenjosh, vënie marke, personalizim dhe trajnim fillestar me menaxher të përkushtuar llogarie

Licensing Assistance
Ndihmë e garantuar gjatë procesit të licensimit dhe regullimin e veprimeve me lojëra./box]

Zhvilluesit e softuerit për bastvënie sportive në Sirplay. last edit: 2014-02-03T08:10:40+00:00 from sirplay

This post is also available in: English Spanish Portuguese, Brazil Croatian Bulgarian Czech Romanian Serbian Chinese (Simplified) Russian